Stap voor stap voor stap…

Woensdagmiddag net na de lunch. Voor het eerst in dagen laat de zon zich weer zien en hijs ik me vol enthousiasme in mijn hardloopkleding. Vandaag is de training anders. Ik zet een eerste stap naar een nieuwe dienstverlening. Iets waar ik al maanden aan werk komt tot leven en wordt ineens… écht.

In het Purmerbos heb ik afgesproken met een zelfstandig ondernemer. Ze was de eerste die ‘ja’ zei toen ik in mijn netwerk het idee voorlegde en op zoek ging naar testers. We trainen een uur, een training afgestemd op het niveau en de wensen van de ondernemer. Een mooi rondje in het bos over verharde en onverharde paden, met tussendoor oefeningen en af en toe een wandeling om even op adem te komen of verder te kunnen praten. We eindigen de training met een cooling down en een glimlach, het was een fijne training.

Met een tevreden gevoel rijd ik naar huis. De dienst behoeft nog wat bijschaving, maar ik ben weer een stap verder. Al eerder ging ik met diverse ondernemers op pad en ook zij hebben mij een stap vooruit geholpen. Maar andersom heb ik ook hen kunnen helpen, want dat is de essentie. Na een inspirerende, motiverende en waardevolle training, is de ondernemer toe aan zijn of haar volgende stap. Bij de testers heb ik het al zien gebeuren. Vol goede moed zijn zij aan de slag gegaan met mijn tips om hun communicatieblessure op te lossen. En wat doen ze het goed!

Achter de schermen ben ik er voor mijn gevoel nog lang niet, maar toch heb ik mezelf een deadline gesteld. Een stok achter de deur om voor mij de ideale combinatie te maken tussen werk en sport. 21 maart, de dag van de lente, start ik met iets nieuws. Iets dat nog niet bestaat, maar waarvan ik zeker weet dat het vele ondernemers zal helpen. Ben jij die nieuwsgierige ondernemer en wil je weten wat ik jou te bieden? Zet dan onderstaande drie stappen:

  1. Schrijf je in voor mijn mailinglist
  2. Zet je hardloopschoenen klaar
  3. Bel mij 21 maart!

#hardlopendecommunicatievrouw