Blessure-uur voor jouw communicatieprobleem

Hou jij wel van een uitdaging, loop je graag met je kop in de wind en zit jij met een communicatieprobleem waar je snel een oplossing voor wil? Dan is het blessure-uur van de hardlopende Communicatievrouw echt iets voor jou!

Hardlopende Communicatievrouw, communicatieprobleem, blessure-uur…wat?

Het blessure-uur is een hardlooptraining waarbij we met elkaar jouw communicatieprobleem vaststellen, ontleden en op zoek gaan naar een oplossing voor jouw communicatieprobleem op zeer korte termijn. Geen kop koffie waarbij je afgeleid kan worden door telefoon, computer, collega’s of wat dan ook, maar met elkaar naar buiten. Tijdens een 1 op 1 (hardloop)training, op jouw niveau en in de buitenlucht, stellen we vast waar je tegenaan loopt, wat de gevolgen zijn, waar je naartoe wil en wat de eerst te nemen stap is om tot een oplossing te komen.

Waar en hoe?

In overleg met elkaar wordt een locatie van de training bepaald. Vervolgens zet ik een route uit en maak een training op maat. Duurloop, interval, lopen en oefeningen afgewisseld, het kan en mag allemaal. Belangrijk is dat we beide nog kunnen praten, de training als leuk ervaren, maar vooral dat het jou een stap verder helpt.

De oplossing in drie stappen

Warming-up, aan het werk en cooling down. Om tot een oplossing te komen, hebben we slechts drie stappen nodig. Tijdens de warming-up, zo’n 10 minuten, stellen we vast wat jij wil aanpakken in je communicatie. Vervolgens gaan we gedurende 40 minuten echt aan het werk, zowel fysiek als psychisch. Zowel de intensiteit van de training wordt verhoogd als het ontleden van jouw communicatieprobleem. Het wordt dus hard werken! In de cooling down bespreken we dan de eerst te nemen stap naar een oplossing die op korte termijn genomen kan worden.

Niet alleen garandeer ik je een geweldige actieve bespreking maar krijg je achteraf een plan van aanpak en geef ik je niet een , maar drie oplossingen voor jouw communicatieprobleem. In het plan van aanpak ga ik uitgebreid in op onze trainingssessie, de vervolgstappen en de beste oplossing. En dit alles voor €249,-.