Mijn verhaal: ieder mens is uniek

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens een uniek verhaal heeft dat het waard is om aan de buitenwereld te vertellen. Ik vind het een eer om die verhalen te achterhalen en op papier/online te zetten. Wie ik ben? Ik ben Karen Maassen, De Communicatievrouw. Tekstschrijven zit mij in het bloed. Zo begon ik op mijn 13e met het schrijven van gedichten, was Nederlands mijn favoriete vak op de middelbare school en kon ik mijn hart ophalen in het vele tekstschrijven tijdens mijn studie journalistiek in Utrecht. Ja, ik heb altijd geweten dat ik iets met tekstschrijven wilde doen.

Van werknemer naar zelfstandige

Na wat omwegen kwam ik bij een communicatiebureau terecht waar ik in zeven jaar tijd ontzettend veel geleerd heb. Over marketingcommunicatie, commercieel en journalistiek schrijven, bladen maken en nog veel meer. En toen was het tijd voor de volgende stap: aan de slag als zelfstandige professional, De Communicatievrouw. Met concentratie op tekstschrijven in essentie. Omdat ik dat het allerliefste doe.

Combineren

Naast mijn liefde voor de Nederlandse taal heb ik een tweede passie, de sport. Om mijn twee passies te combineren en daarin de verbinding te vinden is een droom die werkelijkheid wordt in mijn dienstverlening, het blessure-uur. Een hardlooptraining waarbij we een-op-een jouw communicatieprobleem vaststellen, ontleden en op zoek gaan naar een oplossing voor jouw communicatieprobleem op zeer korte termijn. Meer hierover lees je op de pagina Blessure-uur.

Naast gepassioneerd schrijver ben ik enthousiast, gedreven, sociaal en een harde werker. Ik ga geen onderwerp uit de weg. Dat wat ik niet ken, maak ik mij eigen. Tevens ben ik een zeer trotse moeder van een zoon en een dochter, een fanatieke hardloper, een levensgenieter en heb ik een zwak voor Volkswagen Kevers [zie foto]. 

Spreekt mijn verhaal jou aan, ben jij net zo enthousiast over jouw eigen product of dienst, maar vind je het lastig om dit te verwoorden naar een commerciële boodschap? Neem dan vooral contact met mij op via info@decommunicatievrouw.nl of 06-23954373.