De kracht van de emotie

Heel af en toe voel ik haar hand nog op mijn hoofd zoals op die laatste avond. Ik weet nog zo goed hoe het voelde terwijl ze tegen me zei ‘gaat het meissie?’ Het maakt me soms verdrietig maar geeft me tegelijkertijd een gevoel van rust, het is echt goed zo…

In 2008 overleed mijn moeder op 56-jarige leeftijd. Een longziekte en een te lange donorlijst waren de grote boosdoeners. In die tijd heeft mijn wereld écht even stilgestaan. Maar wat me op de been hield en weer heeft doen inzien dat het leven nog zoveel moois te bieden heeft, waren al die prachtige woorden van de mensen om mij heen. Een zee van kaarten, sms-jes en e-mails stroomde binnen. En ik heb ze allemaal bewaard, omdat ze zoveel meer zeggen dan alleen de woorden die er staan. De kracht die ik uit die woorden haal, dat is niet onder woorden te brengen.

En daarom is het vak van tekstschrijver zoveel meer dan alleen woorden op papier zetten (of online). Woorden zijn emotie, geven je een bepaald gevoel dat iets teweeg brengt. En dat is wat ik anderen wil laten beleven. De kracht van de emotie van het woord.

Met die gedachte werk ik aan een nieuw onderdeel van De Communicatievrouw. Dolenthousiast over mijn eigen idee, maar nog blijer word ik ervan als ik weet hoe ik anderen hiermee kan helpen en hoe leuk dat gaat worden.

Ik ben daarom op zoek naar ondernemers die met mij de uitdaging aan willen gaan. Ben jij of ken jij een ondernemer die van hardlopen houdt, een uur met mij op pad wil in de buitenlucht en een dringende oplossing zoekt voor zijn of haar communicatieknelpunt? Bel of mail me en neem samen met mij de volgende stap!

Mail naar info@decommunicatievrouw.nl of bel 06-23954373.